“Mijn leven veranderde in 2021 voorgoed!”

Afgelopen jaar veranderde mijn leven voorgoed…

Ik werd op 27 november namelijk moeder van Timo. De mooiste, liefste, leukste baby van de wereld, vind ik zelf…:)! Zeker in het begin was ik niet uit mijn ‘babybubbel’ te krijgen, wat een bijzonder gevoel.

En nu dus weer aan het werk, waar ik toch wel enorm veel zin in heb! Aan de ene kant om me ook weer even Lorenza te voelen, en niet alleen mama (en geheel zelf verantwoordelijk te zijn voor de vlekken op m’n blouse! :p).

Aan de andere kant heb ik zin om aan de slag te gaan omdat mijn drive om bij te dragen aan een betere wereld nu nóg groter is. Voor Timo. 

Daarom stap ik vanaf nu weer regelmatig van mijn roze wolk, om organisaties te helpen die net als ik de wereld een beetje mooier willen maken. Dat doe ik door het vertellen van hun verhaal, want juist met dat verhaal kunnen zij anderen inspireren en motiveren om duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuzes te maken.

Kun je op dit gebied wel wat hulp gebruiken of lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur me gerust een berichtje, dan maken we binnenkort kennis!

Over Lorenza van Contexxt

"De mens is de eerste soort op aarde die het is ‘gelukt’ om invloed uit te oefenen op het klimaat. Helaas niet in positieve zin. Gelukkig zijn er steeds meer mensen en ook bedrijven die zich bewust zijn van hun impact op het milieu. Ze kiezen niet voor de makkelijkste weg, wachten niet tot wet- en regelgeving duurzaam gedrag afdwingt, maar zetten concrete stappen om zelf deel uit te maken van de verandering. Deze bedrijven wil ik graag helpen om hun duurzame missie te verwezenlijken, door zichtbaar te zijn. Woord voor woord vertel ik hun duurzame verhaal, in heldere taal."

Lees meer over mij

 

Lorenza Verbaten
Posted in